izvor podataka: crosbi
✓
Unos kuhinjske, soli u Hrvatsnoj – rezultati pilot studije u sklopu CRASH inicijative. (CROSBI ID 150910)
Prilog u časopisu | izvorni znanstveni rad
Erceg, I. ; Jovanović, A. ; Premužić, V. ; Pećin, I. ; Čvorišćec, D. ; Sertic, J. ; Kaić- Rak, A. ; Skupnjak, B. ; Miličić, D. ; Reiner, Ž. et al.
Unos kuhinjske, soli u Hrvatsnoj – rezultati pilot studije u sklopu CRASH inicijative. // Liječnički vjesnik : glasilo Hrvatskog liječničkog zbora. Suplement, 131 (2009), 59-60
Podaci o odgovornosti
Erceg, I. ; Jovanović, A. ; Premužić, V. ; Pećin, I. ; Čvorišćec, D. ; Sertic, J. ; Kaić- Rak, A. ; Skupnjak, B. ; Miličić, D. ; Reiner, Ž. ; Jelaković, B.
hrvatski
Unos kuhinjske, soli u Hrvatsnoj – rezultati pilot studije u sklopu CRASH inicijative.
Naš preliminarni rezultati pokazuju kako je unos kuhinjske soli značajno iznad preporučenih 5 g NaCl. Razlike između muškaraca i žena, te između ruralne i urbane populacije ukazuju na potrebu prilagođenog pristupa u mjerama primarne prevencije.
kuhinjska sol; rezultati pilot studije; CRASH
nije evidentirano
engleski
/
nije evidentirano
CRASH
nije evidentirano
Podaci o izdanju
131
2009.
59-60
objavljeno
1330-4917