Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi

Utjecaj peludi i meda na elektrokemijska svojstva jogurta (CROSBI ID 463983)

Prilog sa skupa u zborniku | sažetak izlaganja sa skupa

Lalić, Ljerka Marija ; Berković, Katarina ; Njegovan, Aleksandra Utjecaj peludi i meda na elektrokemijska svojstva jogurta // 32 Hrvatski simpozij mljekarskih stručnjaka / Organizacijski odbor simpozija (ur.). Mljekarsko društvo, Zagreb, 1996. str. 33-x

Podaci o odgovornosti

Lalić, Ljerka Marija ; Berković, Katarina ; Njegovan, Aleksandra

hrvatski

Utjecaj peludi i meda na elektrokemijska svojstva jogurta

Dodatkom peludi i meda u jogurt povećana je njegova nutritivna vrijednost. Uzorci jogurta propravljeni su laboratorijski dodatkom različitih masenih udjela peludi ili meda i skladišteni su u plastičnim polistirenskim čašicama volumena 0.2 L pri temperaturi +5^oC. Tijekom skladištenja praćene su vizuelne promjene i elektrokemijski parametri uzoraka. Na osnovu određivanih parametara (provodljivosti i pH) može se zaključiti stabilnost i kvaliteta pripravljenih uzoraka. Određivani parametri mogu poslužiti kao pokazatelji kvalitete tijekom određivanog perioda skladištenja uzoraka.

med; pelud; jogurt; elektrokemijska svojstva

nije evidentirano

engleski

The influence of pollen and honey on yoghurt electrochemical properties

nije evidentirano

honey; pollen; yoghurt; electrochemical properties

nije evidentirano

Podaci o prilogu

33-x.

1996.

objavljeno

Podaci o matičnoj publikaciji

Organizacijski odbor simpozija

Mljekarsko društvo, Zagreb

Podaci o skupu

32. HRVATSKI SIMPOZIJ MLJEKARSKIH STRUČNJAKA

poster

28.11.1996-30.11.1996

Opatija, Hrvatska

Povezanost rada

nije evidentirano