izvor podataka: crosbi
!
Promjene boje i peroksidazne aktivnosti u patlidžanu tijekom zamrzavanja i skladištenja (CROSBI ID 328773)
Ocjenski rad | diplomski rad
Matin, Slađana
Promjene boje i peroksidazne aktivnosti u patlidžanu tijekom zamrzavanja i skladištenja / Pospišil, Jasna (mentor);
Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 1904
Podaci o odgovornosti
Matin, Slađana
Pospišil, Jasna
hrvatski
Promjene boje i peroksidazne aktivnosti u patlidžanu tijekom zamrzavanja i skladištenja
nije evidentirano
patlidžan; peroksidazna aktivnost; ukupna boja; zamrzavanje skladištenje
nije evidentirano
engleski
Color and peroxidase activity changes in eggplant during freezing and storage
nije evidentirano
eggplant; total color; peroxidase activity; freezing; storage
nije evidentirano
Podaci o izdanju
59
.
obranjeno
Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zagreb
Povezanost rada
Povezane osobe
Povezane ustanove