Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Stabilnost boje i peroksidazna aktivnost u plodu crven paprike tijekom zamrzavanja i skladištenja (CROSBI ID 328774)

Ocjenski rad | diplomski rad

Cvetković, Latinka Stabilnost boje i peroksidazna aktivnost u plodu crven paprike tijekom zamrzavanja i skladištenja / Pospišil, Jasna (mentor); Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 1904

Podaci o odgovornosti

Cvetković, Latinka

Pospišil, Jasna

hrvatski

Stabilnost boje i peroksidazna aktivnost u plodu crven paprike tijekom zamrzavanja i skladištenja

nije evidentirano

crvena paprika; boja; peroksidazna aktivnost; zamrzavanje skladištenje

nije evidentirano

engleski

Color stability and peroxidase activity in red pepper during freezing and storage

nije evidentirano

red pepper; peroxidase activity; color; freezing; storage

nije evidentirano

Podaci o izdanju

58

.

obranjeno

Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj

Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Zagreb

Povezanost rada

nije evidentirano