izvor podataka: crosbi
!
Stabilnost boje i peroksidazna aktivnost u plodu crven paprike tijekom zamrzavanja i skladištenja (CROSBI ID 328774)
Ocjenski rad | diplomski rad
Cvetković, Latinka
Stabilnost boje i peroksidazna aktivnost u plodu crven paprike tijekom zamrzavanja i skladištenja / Pospišil, Jasna (mentor);
Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 1904
Podaci o odgovornosti
Cvetković, Latinka
Pospišil, Jasna
hrvatski
Stabilnost boje i peroksidazna aktivnost u plodu crven paprike tijekom zamrzavanja i skladištenja
nije evidentirano
crvena paprika; boja; peroksidazna aktivnost; zamrzavanje skladištenje
nije evidentirano
engleski
Color stability and peroxidase activity in red pepper during freezing and storage
nije evidentirano
red pepper; peroxidase activity; color; freezing; storage
nije evidentirano
Podaci o izdanju
58
.
obranjeno
Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zagreb
Povezanost rada
Povezane osobe
Povezane ustanove