Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Kvaliteta kukuruznog kruha (CROSBI ID 354380)

Ocjenski rad | diplomski rad

Kovačić, Ivančica Kvaliteta kukuruznog kruha / Vahčić, Nada (mentor); Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 2008

Podaci o odgovornosti

Kovačić, Ivančica

Vahčić, Nada

hrvatski

Kvaliteta kukuruznog kruha

U ovom radu proučavana je kvaliteta kukuruznog kruha u razdoblju od šest mjeseci. Deset uzoraka kukuruznog kruha različitih proizvođaća ispitano je svakog mjeseca pomoću metoda propisanih Pravilnikom. Kontrolirani su sljedeći parametri kvalitete: udjel vode, masti, pepela, ugljikohidrata, proteina i celuloze. Svi uzorci kukuruznog kruha odgovaraju Pravilniku, budući da su sve vrijednosti dobivenih parametara kvalitete unutar očekivanih granica propisanih Pravilnikom.

Kukuruzni kruh; kvaliteta

nije evidentirano

engleski

Maize bread quality

nije evidentirano

maize bread; quality

nije evidentirano

Podaci o izdanju

33

10.11.2008.

obranjeno

Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj

Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Zagreb

Povezanost rada

Prehrambena tehnologija