izvor podataka: crosbi
✓
Promjena arome jogurta od kravljeg i kozjeg mlijeka tijekom čuvanja (CROSBI ID 331127)
Ocjenski rad | diplomski rad
Babajko, Mateja
Promjena arome jogurta od kravljeg i kozjeg mlijeka tijekom čuvanja / Tratnik, Ljubica (mentor);
Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 1999
Podaci o odgovornosti
Babajko, Mateja
Tratnik, Ljubica
hrvatski
Promjena arome jogurta od kravljeg i kozjeg mlijeka tijekom čuvanja
U radu je ispitana promjena udjela sastojaka arome, acetaldehida i diacetila, u jogurtu od kravljeg i kozjeg mlijeka sa ili bez dodatka mlijeka u prahu ili koncentrata proteina sirutke tijekom devet dana čuvanja pri temperaturi hladnjaka.
kravlje i kozje mlijko; aroma jogurta; čuvanje
nije evidentirano
engleski
Changes of aroma in yoghurt from cow's and goat's milk during storage
nije evidentirano
cow's and goat's milk; aroma of yoghurt; storage
nije evidentirano
Podaci o izdanju
75
06.07.1999.
obranjeno
Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zagreb
Povezanost rada
Povezane osobe
Povezane ustanove