Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi

Promjena arome jogurta od kravljeg i kozjeg mlijeka tijekom čuvanja (CROSBI ID 331127)

Ocjenski rad | diplomski rad

Babajko, Mateja Promjena arome jogurta od kravljeg i kozjeg mlijeka tijekom čuvanja / Tratnik, Ljubica (mentor); Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 1999

Podaci o odgovornosti

Babajko, Mateja

Tratnik, Ljubica

hrvatski

Promjena arome jogurta od kravljeg i kozjeg mlijeka tijekom čuvanja

U radu je ispitana promjena udjela sastojaka arome, acetaldehida i diacetila, u jogurtu od kravljeg i kozjeg mlijeka sa ili bez dodatka mlijeka u prahu ili koncentrata proteina sirutke tijekom devet dana čuvanja pri temperaturi hladnjaka.

kravlje i kozje mlijko; aroma jogurta; čuvanje

nije evidentirano

engleski

Changes of aroma in yoghurt from cow's and goat's milk during storage

nije evidentirano

cow's and goat's milk; aroma of yoghurt; storage

nije evidentirano

Podaci o izdanju

75

06.07.1999.

obranjeno

Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj

Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Zagreb

Povezanost rada

Prehrambena tehnologija