Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi

Preživljevanje probiotičke bakterije Lactobacillus acidophillus, La-5 tijekom čuvanja fermentiranog kravljeg i kozjeg mlijeka (CROSBI ID 331131)

Ocjenski rad | diplomski rad

Nemet, Helena Preživljevanje probiotičke bakterije Lactobacillus acidophillus, La-5 tijekom čuvanja fermentiranog kravljeg i kozjeg mlijeka / Tratnik, Ljubica (mentor); Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 1999

Podaci o odgovornosti

Nemet, Helena

Tratnik, Ljubica

hrvatski

Preživljevanje probiotičke bakterije Lactobacillus acidophillus, La-5 tijekom čuvanja fermentiranog kravljeg i kozjeg mlijeka

Istražen je utjecaj čuvanja fermentiranih mliječnih proizvoda od kravljeg i kozjeg mlijeka s i bez dodatka mlijeka u prahu na preživljavanje probiotičke mikrobne kulture Lactobacillus acidophillus La-5 te na senzorske karakteristike i viskoznost proizvoda.

kravlje i kozje mlijeko; Lactobacillus acidophillus; fermentacija; čuvanje

nije evidentirano

engleski

Surviving of probiotic bacteria Lactobacillus acidophillus, La-5 during storage

nije evidentirano

cow's and goat's milk; Lactobacillus acidophillus; fermentation; storage

nije evidentirano

Podaci o izdanju

51

06.12.1999.

obranjeno

Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj

Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Zagreb

Povezanost rada

nije evidentirano