Preživljevanje probiotičke bakterije Lactobacillus acidophillus, La-5 tijekom čuvanja fermentiranog kravljeg i kozjeg mlijeka (CROSBI ID 331131)
Ocjenski rad | diplomski rad
Podaci o odgovornosti
Nemet, Helena
Tratnik, Ljubica
hrvatski
Preživljevanje probiotičke bakterije Lactobacillus acidophillus, La-5 tijekom čuvanja fermentiranog kravljeg i kozjeg mlijeka
Istražen je utjecaj čuvanja fermentiranih mliječnih proizvoda od kravljeg i kozjeg mlijeka s i bez dodatka mlijeka u prahu na preživljavanje probiotičke mikrobne kulture Lactobacillus acidophillus La-5 te na senzorske karakteristike i viskoznost proizvoda.
kravlje i kozje mlijeko; Lactobacillus acidophillus; fermentacija; čuvanje
nije evidentirano
engleski
Surviving of probiotic bacteria Lactobacillus acidophillus, La-5 during storage
nije evidentirano
cow's and goat's milk; Lactobacillus acidophillus; fermentation; storage
nije evidentirano
Podaci o izdanju
51
06.12.1999.
obranjeno
Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zagreb