Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi

Diferencijana termička analiza (DTA) modelnih otopina polidekstroze smjese sorbitola i saharoze(S/S) (CROSBI ID 354706)

Ocjenski rad | diplomski rad

Petrović, Katarina Diferencijana termička analiza (DTA) modelnih otopina polidekstroze smjese sorbitola i saharoze(S/S) / Kovačević, Dragan (mentor); Osijek, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, . 2001

Podaci o odgovornosti

Petrović, Katarina

Kovačević, Dragan

hrvatski

Diferencijana termička analiza (DTA) modelnih otopina polidekstroze smjese sorbitola i saharoze(S/S)

Diferencijalnom termičkom analizom (DTA) određena je početna temperatura zamrzavanja Ti vodenih otopina polidekstroze i smjese sorbitola i saharoze u masenom omjeru 1:1...

početna temperatura zamrzavanja; DTA; vodene otopine; polidekstroza; sorbitol; saharoza

nije evidentirano

engleski

Differential thermal analysis (DTA) of model solutions of o polydextrose and mixture of sorbitol and sucrose

nije evidentirano

initial freezing point; DTA; water solutions; polydextrose; sorbilol; sucrose

nije evidentirano

Podaci o izdanju

58

18.07.2001.

obranjeno

Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj

Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek

Osijek

Povezanost rada

Prehrambena tehnologija