Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi

Djelovanje polidekstroze na počtetnu temperaturu zamrzavanja jaja (CROSBI ID 354708)

Ocjenski rad | diplomski rad

Gale, Mirjana Djelovanje polidekstroze na počtetnu temperaturu zamrzavanja jaja / Kovačević, Dragan (mentor); Osijek, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, . 2001

Podaci o odgovornosti

Gale, Mirjana

Kovačević, Dragan

hrvatski

Djelovanje polidekstroze na počtetnu temperaturu zamrzavanja jaja

Diferencijalnom termičkom analizom (DTA) određena je početna temperatura zamrzavanja Ti uzoraka jaja (melanža, bjelanjka i žumanjka) koji su u različitim masenim omjerima pomiješani s polidekstrozom (w = 1 do 10%)...

početna temperatura zamrzavanja; DTA; jaja; polidekstroza

nije evidentirano

engleski

Effect of polydextrose on initial freezing point of egg

nije evidentirano

initial freezing point; DTA; egg; polydextrose

nije evidentirano

Podaci o izdanju

64

08.11.2001.

obranjeno

Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj

Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek

Osijek

Povezanost rada

Prehrambena tehnologija