izvor podataka: crosbi
✓
Djelovanje polidekstroze na počtetnu temperaturu zamrzavanja jaja (CROSBI ID 354708)
Ocjenski rad | diplomski rad
Gale, Mirjana
Djelovanje polidekstroze na počtetnu temperaturu zamrzavanja jaja / Kovačević, Dragan (mentor);
Osijek, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, . 2001
Podaci o odgovornosti
Gale, Mirjana
Kovačević, Dragan
hrvatski
Djelovanje polidekstroze na počtetnu temperaturu zamrzavanja jaja
Diferencijalnom termičkom analizom (DTA) određena je početna temperatura zamrzavanja Ti uzoraka jaja (melanža, bjelanjka i žumanjka) koji su u različitim masenim omjerima pomiješani s polidekstrozom (w = 1 do 10%)...
početna temperatura zamrzavanja; DTA; jaja; polidekstroza
nije evidentirano
engleski
Effect of polydextrose on initial freezing point of egg
nije evidentirano
initial freezing point; DTA; egg; polydextrose
nije evidentirano
Podaci o izdanju
64
08.11.2001.
obranjeno
Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Osijek
Povezanost rada
Povezane osobe
Povezane ustanove