Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Brendiranje hrvatskog kulinarstva - zakonodavstvo i potencijali (CROSBI ID 554530)

Prilog sa skupa u zborniku | izvorni znanstveni rad

Ivanišević, jelena Brendiranje hrvatskog kulinarstva - zakonodavstvo i potencijali // Prirodna lječilišta - hrvatski brand / Goran Ivanišević (ur.). Zagreb: Akademija medicinskih znanosti Hrvatske, 2009. str. 119-124

Podaci o odgovornosti

Ivanišević, jelena

hrvatski

Brendiranje hrvatskog kulinarstva - zakonodavstvo i potencijali

Iako ne postoji nacionalna strategija razvoja hrvatskog kulinarskog identiteta, zadnjih godina pokreću se mnoge inicijative kojima je cilj stvaranje prepoznatljive hrvatske nacionalne kuhinje. Ovaj će rad pokazati neke od načina zaštite i unaprijeđenja hrvatske kulinarske baštine.

hrvatska nac. kuhinja; oznaka izvornosti; oznaka zemljopisnog porijekla; nematerijalna baština

nije evidentirano

engleski

The branding of Croatian cuisine - legislation and potentials

nije evidentirano

Croatian culinary heritage; geographical origin; nonmetrial heritage

nije evidentirano

Podaci o prilogu

119-124.

2009.

objavljeno

Podaci o matičnoj publikaciji

Prirodna lječilišta - hrvatski brand

Goran Ivanišević

Zagreb: Akademija medicinskih znanosti Hrvatske

978-953-6868-31-5

Podaci o skupu

10. lošinjska škola prirodnih ljekovitih činitelja

predavanje

04.09.2009-06.09.2009

Veli Lošinj, Hrvatska

Povezanost rada

Etnologija i antropologija