Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Odabir ambalažnog materijala za pakiranje: I - proizvoda od žitarica, pekarskih i konditorskih proizvoda (CROSBI ID 87083)

Prilog u časopisu | stručni rad

Galić, Kata Odabir ambalažnog materijala za pakiranje: I - proizvoda od žitarica, pekarskih i konditorskih proizvoda Ambalaža, 5 (2000), 1; 20-25-x

Podaci o odgovornosti

Galić, Kata

hrvatski

Odabir ambalažnog materijala za pakiranje: I - proizvoda od žitarica, pekarskih i konditorskih proizvoda

Glavna uloga ambalažnog materijala je zaštita proizvoda od vanjskih utjecaja i nehigijenskog rukovanja. Međutim ukoliko je proizvod kontaminiran prije pakiranja učinkovitost ambalaže je značajno umanjena. Ambalažni materijal ne samo da omogućuje produženu trajnost proizvoda, koji se u većini slučajeva zaštićuju i odgovarajućim tehnološkim postupcima, već i prezentira proizvod u obliku koji će privući pažnju kupca. U ovom radu predočeni su ambalažni materijali pogodni za pakiranje proizvoda od žitarica, pekarskih i konditorskih proizvoda.

Konditorski proizvodi; ambalažni materijali; pekarski proizvodi; žitarice.

nije evidentirano

engleski

Selection of a food packaging materials: I - cereals, bakery and confectionery goods

nije evidentirano

Confectionery goods; packaging materials; bakery goods; cereals

nije evidentirano

Podaci o izdanju

5 (1)

2000.

20-25-x

objavljeno

Povezanost rada

nije evidentirano