Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Upgrading the safety and quality of sausages (CROSBI ID 157039)

Prilog u časopisu | izvorni znanstveni rad

Zdolec, Nevijo ; Hadžiosmanović, Mirza ; Kozačinski, Lidija ; Cvrtila Fleck, Željka ; Filipović, Ivana ; Leskovar, Kristina ; Popelka, Peter ; Marcincak, Slavomir Upgrading the safety and quality of sausages // Meat international, 19 (2009), 3; 12-13

Podaci o odgovornosti

Zdolec, Nevijo ; Hadžiosmanović, Mirza ; Kozačinski, Lidija ; Cvrtila Fleck, Željka ; Filipović, Ivana ; Leskovar, Kristina ; Popelka, Peter ; Marcincak, Slavomir

engleski

Upgrading the safety and quality of sausages

A study aimed to investigate the influence of non-indigenous bacteriocin-producing culture of Lactobacillus sakei on safety and quality of traditional fermented sausage. The sensory properties of sausages were improved, mainly acidity, tenderness and juiciness.

fermented sausages; safety; quality

Rad je preuzet iz časopisa MESO (2008) vol. 10, broj 3 (str. 203-206). U časopisu Meat International objavljen je u kategoriji Golden Microscope Award.

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

Podaci o izdanju

19 (3)

2009.

12-13

objavljeno

0924-7068

Povezanost rada

Veterinarska medicina