Utjecaj hidrotermičke dorade uparavanja na fizikalna svojstva zrna kukuruza (CROSBI ID 558167)
Prilog sa skupa u zborniku | sažetak izlaganja sa skupa
Podaci o odgovornosti
Matin, Ana ; Voća, Neven ; Krička, Tajana ; Brlek Savić, Tea ; Jurišić, Vanja ; Bilandžija, Nikola
hrvatski
Utjecaj hidrotermičke dorade uparavanja na fizikalna svojstva zrna kukuruza
U pvom radu istražen je utjecaj procesa uparavanja kao hidrotermičke dorade na fizikalna svojstva zrna kukuruza (gustoća, volumen, sferičnost) kroz razdoblje od tri godine u hibridima Bc 4982, Bc 462, Bc Jumbo, Florencia i Stefania
Uparavanja; zrno kukuruza; gustoća; volumen; sferičnost
nije evidentirano
engleski
Effect of "cooking" pre-treatmant of physical properties of corn kernel
nije evidentirano
Cooking; corn kernel; density; volume; sphericity
nije evidentirano
Podaci o prilogu
86-86.
2009.
objavljeno
Podaci o matičnoj publikaciji
XVI. međunarodno savjetovanje Krmiva 2009 : Knjiga sažetaka
Lulić, Slavko
Zagreb: Krmiva
Podaci o skupu
Međunarodno savjetovanje (16 ; 2009)
poster
01.03.2009-01.03.2009
Opatija, Hrvatska