Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi

Utjecaj hidrotermičke dorade uparavanja na fizikalna svojstva zrna kukuruza (CROSBI ID 558167)

Prilog sa skupa u zborniku | sažetak izlaganja sa skupa

Matin, Ana ; Voća, Neven ; Krička, Tajana ; Brlek Savić, Tea ; Jurišić, Vanja ; Bilandžija, Nikola Utjecaj hidrotermičke dorade uparavanja na fizikalna svojstva zrna kukuruza // XVI. međunarodno savjetovanje Krmiva 2009 : Knjiga sažetaka / Lulić, Slavko (ur.). Zagreb: Krmiva, 2009. str. 86-86

Podaci o odgovornosti

Matin, Ana ; Voća, Neven ; Krička, Tajana ; Brlek Savić, Tea ; Jurišić, Vanja ; Bilandžija, Nikola

hrvatski

Utjecaj hidrotermičke dorade uparavanja na fizikalna svojstva zrna kukuruza

U pvom radu istražen je utjecaj procesa uparavanja kao hidrotermičke dorade na fizikalna svojstva zrna kukuruza (gustoća, volumen, sferičnost) kroz razdoblje od tri godine u hibridima Bc 4982, Bc 462, Bc Jumbo, Florencia i Stefania

Uparavanja; zrno kukuruza; gustoća; volumen; sferičnost

nije evidentirano

engleski

Effect of "cooking" pre-treatmant of physical properties of corn kernel

nije evidentirano

Cooking; corn kernel; density; volume; sphericity

nije evidentirano

Podaci o prilogu

86-86.

2009.

objavljeno

Podaci o matičnoj publikaciji

XVI. međunarodno savjetovanje Krmiva 2009 : Knjiga sažetaka

Lulić, Slavko

Zagreb: Krmiva

Podaci o skupu

Međunarodno savjetovanje (16 ; 2009)

poster

01.03.2009-01.03.2009

Opatija, Hrvatska

Povezanost rada

Poljoprivreda (agronomija)