izvor podataka: crosbi
✓
Praćenje promjene udjela ukupnih fenola i sposobnosti kelatiranja tijekom procesa proizvodnje crnog vina 'Babica'' (CROSBI ID 358230)
Ocjenski rad | sveučilišni preddiplomski završni rad
Filipin, Ivan
Praćenje promjene udjela ukupnih fenola i sposobnosti kelatiranja tijekom procesa proizvodnje crnog vina 'Babica'' / Katalinić, Višnja (mentor); Skroza, Danijela (neposredni voditelj).
Split, Kemijsko-tehnološki fakultet u Splitu, . 2009
Podaci o odgovornosti
Filipin, Ivan
Katalinić, Višnja
Skroza, Danijela
hrvatski
Praćenje promjene udjela ukupnih fenola i sposobnosti kelatiranja tijekom procesa proizvodnje crnog vina 'Babica''
Praćene su promjene udjela ukupnih fenola i sposobnosti kelatiranja Fe (II) iona tijekom procesa proizvodnje crnog vina od grožđa sorte Babica.
fenolni; sposobnost kelatiranja; proizvodnja crnog vina; sorta Babica
nije evidentirano
engleski
The changes in the total phenol content and chelating ability during red wine "Babica" production
nije evidentirano
phenols; chelating ability; red wine production; Babic variety
nije evidentirano
Podaci o izdanju
38
20.10.2009.
obranjeno
Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj
Kemijsko-tehnološki fakultet u Splitu
Split
Povezanost rada
Povezane osobe
Povezane ustanove