Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Isolation and characterisation of autochthonous population of enterococci in Istrian cheese (CROSBI ID 565056)

Prilog sa skupa u časopisu | sažetak izlaganja sa skupa | međunarodna recenzija

Mrkonjić Fuka, Mirna ; Janković, Štefica ; Skelin, Andrea ; Redžepović, Sulejman Isolation and characterisation of autochthonous population of enterococci in Istrian cheese // Acta microbiologica et immunologica Hungarica / Nagy, Karoly (ur.). 2009. str. 152-152

Podaci o odgovornosti

Mrkonjić Fuka, Mirna ; Janković, Štefica ; Skelin, Andrea ; Redžepović, Sulejman

engleski

Isolation and characterisation of autochthonous population of enterococci in Istrian cheese

Genus Enterococcus is widely distributed in traditional Mediteranian cheeses. Using physiological and molecular methods we investigated abundance, diversity and antibiotic resistance of enterococcal isolates in Istrian cheese.

enterococci; cheese; ripening

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

Podaci o prilogu

152-152.

2009.

nije evidentirano

objavljeno

Podaci o matičnoj publikaciji

Acta microbiologica et immunologica Hungarica

Nagy, Karoly

Budimpešta: Akadémiai Kiadó

1217-8950

Podaci o skupu

Annual Meeting of the Hungarian Society for Microbiology

poster

15.10.2009-17.10.2009

Keszthely, Mađarska

Povezanost rada

Poljoprivreda (agronomija)

Indeksiranost