izvor podataka: crosbi
!
Utjecaj skladištenja na +4 C na sadržaj sterola i sastav masnih kiselina pekarskog kvasca (CROSBI ID 360438)
Ocjenski rad | diplomski rad
Matijašević, Marijana
Utjecaj skladištenja na +4 C na sadržaj sterola i sastav masnih kiselina pekarskog kvasca / Blagović, Branka (mentor);
Rijeka, Medicinski fakultet u Rijeci, . 2009
Podaci o odgovornosti
Matijašević, Marijana
Blagović, Branka
hrvatski
Utjecaj skladištenja na +4 C na sadržaj sterola i sastav masnih kiselina pekarskog kvasca
A
pekarski kvasac; steroli; masne kiseline; kromatografija
nije evidentirano
engleski
Effect of low storage temperature on the sterol content and the composition of fatty acids of baker's yeast
nije evidentirano
baker's yeast; sterols; fatty acids; chromatography
nije evidentirano
Podaci o izdanju
49
01.06.2009.
obranjeno
Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj
Medicinski fakultet u Rijeci
Rijeka
Povezanost rada
Povezane osobe
Povezane ustanove