Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Utjecaj skladištenja na +4 C na sadržaj sterola i sastav masnih kiselina pekarskog kvasca (CROSBI ID 360438)

Ocjenski rad | diplomski rad

Matijašević, Marijana Utjecaj skladištenja na +4 C na sadržaj sterola i sastav masnih kiselina pekarskog kvasca / Blagović, Branka (mentor); Rijeka, Medicinski fakultet u Rijeci, . 2009

Podaci o odgovornosti

Matijašević, Marijana

Blagović, Branka

hrvatski

Utjecaj skladištenja na +4 C na sadržaj sterola i sastav masnih kiselina pekarskog kvasca

A

pekarski kvasac; steroli; masne kiseline; kromatografija

nije evidentirano

engleski

Effect of low storage temperature on the sterol content and the composition of fatty acids of baker's yeast

nije evidentirano

baker's yeast; sterols; fatty acids; chromatography

nije evidentirano

Podaci o izdanju

49

01.06.2009.

obranjeno

Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj

Medicinski fakultet u Rijeci

Rijeka

Povezanost rada

Biotehnologija