Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Kakvoća kozjeg mesa (CROSBI ID 171351)

Prilog u časopisu | pregledni rad (znanstveni)

Kegalj, Adrijana ; Mioč, Boro ; Vrdoljak, Marija Kakvoća kozjeg mesa // Stočarstvo, 65 (2011), 1; 55-65

Podaci o odgovornosti

Kegalj, Adrijana ; Mioč, Boro ; Vrdoljak, Marija

hrvatski

Kakvoća kozjeg mesa

Proizvodnja i potrošnja kozjeg mesa najveća je u zemljama Azije i Afrike, dok je u razvijenim zapadnim na prilično niskoj razini.

kozje meso ; jaretina ; kakvoća ; kemijski sastav

nije evidentirano

engleski

Quality of goat meat

nije evidentirano

goat meat ; kid meat ; quality ; chemical composition

nije evidentirano

Podaci o izdanju

65 (1)

2011.

55-65

objavljeno

0351-0832

Povezanost rada

Poljoprivreda (agronomija)