Hranidbena iskoristivost i tehnologija prerade starog kruha (CROSBI ID 573748)
Prilog sa skupa u zborniku | sažetak izlaganja sa skupa
Podaci o odgovornosti
Krička, Tajana ; Mužic, Stjepan ; Voća, Neven ; Janječić, Zlatko ; Jurišić, Vanja ; Matin, Ana ; Brlek, Tea ; Bilandžija, Nikola ; Bedeković, Dalibor ; Ćurić, Duška ; Galić, Kata ; Novotni, Dubravka ; Mas, Nora ; Horvat, Željko
hrvatski
Hranidbena iskoristivost i tehnologija prerade starog kruha
Cilj projekta je bio da se kukuruz ili pšenica u standardnim recepturama smjese hrane za životinje u određenoj količini zamijene termički tretiranim starim kruhom. Naime, utvrđeno je da se peletiranjem ili ekstrudiranjem starog kruha dobiva visoko vrijedna komponenta u hranidbi životinja.
Stari kruh; termička obrada; prirast pilića
Ovaj rad je prezentacija zajedničkog projekta Agronomskog, Veterinarskog i Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta u Zagrebu istoimenog naslova.
engleski
Nutritional and technological utilization of old bread
nije evidentirano
Old bread; thermal treatment; chicken body weight
nije evidentirano
Podaci o prilogu
39-41.
2011.
objavljeno
Podaci o matičnoj publikaciji
XVIII Međunarodno savjetovanje Krmiva 2011: Knjiga sažetaka
Lulić, Slavko
Zagreb: Krmiva
Podaci o skupu
XVIII međunarodno savjetovanje KRMIVA 2011
predavanje
08.06.2011-10.06.2011
Opatija, Hrvatska