Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Hranidbena iskoristivost i tehnologija prerade starog kruha (CROSBI ID 573748)

Prilog sa skupa u zborniku | sažetak izlaganja sa skupa

Krička, Tajana ; Mužic, Stjepan ; Voća, Neven ; Janječić, Zlatko ; Jurišić, Vanja ; Matin, Ana ; Brlek, Tea ; Bilandžija, Nikola ; Bedeković, Dalibor ; Ćurić, Duška et al. Hranidbena iskoristivost i tehnologija prerade starog kruha // XVIII Međunarodno savjetovanje Krmiva 2011: Knjiga sažetaka / Lulić, Slavko (ur.). Zagreb: Krmiva, 2011. str. 39-41

Podaci o odgovornosti

Krička, Tajana ; Mužic, Stjepan ; Voća, Neven ; Janječić, Zlatko ; Jurišić, Vanja ; Matin, Ana ; Brlek, Tea ; Bilandžija, Nikola ; Bedeković, Dalibor ; Ćurić, Duška ; Galić, Kata ; Novotni, Dubravka ; Mas, Nora ; Horvat, Željko

hrvatski

Hranidbena iskoristivost i tehnologija prerade starog kruha

Cilj projekta je bio da se kukuruz ili pšenica u standardnim recepturama smjese hrane za životinje u određenoj količini zamijene termički tretiranim starim kruhom. Naime, utvrđeno je da se peletiranjem ili ekstrudiranjem starog kruha dobiva visoko vrijedna komponenta u hranidbi životinja.

Stari kruh; termička obrada; prirast pilića

Ovaj rad je prezentacija zajedničkog projekta Agronomskog, Veterinarskog i Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta u Zagrebu istoimenog naslova.

engleski

Nutritional and technological utilization of old bread

nije evidentirano

Old bread; thermal treatment; chicken body weight

nije evidentirano

Podaci o prilogu

39-41.

2011.

objavljeno

Podaci o matičnoj publikaciji

XVIII Međunarodno savjetovanje Krmiva 2011: Knjiga sažetaka

Lulić, Slavko

Zagreb: Krmiva

Podaci o skupu

XVIII međunarodno savjetovanje KRMIVA 2011

predavanje

08.06.2011-10.06.2011

Opatija, Hrvatska

Povezanost rada

Poljoprivreda (agronomija)