izvor podataka: crosbi
!
Upravljanje kvalitetom u ugostiteljstvu (CROSBI ID 364693)
Ocjenski rad | sveučilišni preddiplomski završni rad
Pleše, Marija
Upravljanje kvalitetom u ugostiteljstvu / Mencer, Ivan (mentor); Ivančić, Valentina (neposredni voditelj).
Rijeka, Ekonomski fakultet, Rijeka, . 2011
Podaci o odgovornosti
Pleše, Marija
Mencer, Ivan
Ivančić, Valentina
hrvatski
Upravljanje kvalitetom u ugostiteljstvu
U radu je objašnjen HACCP sustav na primjeru restorana Pansion Standard Risnjak.
HACCP; kvaliteta
nije evidentirano
engleski
Quality Management in Hospitality
nije evidentirano
HACCP; Quality
nije evidentirano
Podaci o izdanju
28
04.07.2011.
obranjeno
Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj
Ekonomski fakultet, Rijeka
Rijeka
Povezanost rada
Povezane osobe
Povezane ustanove
Povezani projekti