Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Upravljanje kvalitetom u ugostiteljstvu (CROSBI ID 364693)

Ocjenski rad | sveučilišni preddiplomski završni rad

Pleše, Marija Upravljanje kvalitetom u ugostiteljstvu / Mencer, Ivan (mentor); Ivančić, Valentina (neposredni voditelj). Rijeka, Ekonomski fakultet, Rijeka, . 2011

Podaci o odgovornosti

Pleše, Marija

Mencer, Ivan

Ivančić, Valentina

hrvatski

Upravljanje kvalitetom u ugostiteljstvu

U radu je objašnjen HACCP sustav na primjeru restorana Pansion Standard Risnjak.

HACCP; kvaliteta

nije evidentirano

engleski

Quality Management in Hospitality

nije evidentirano

HACCP; Quality

nije evidentirano

Podaci o izdanju

28

04.07.2011.

obranjeno

Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj

Ekonomski fakultet, Rijeka

Rijeka

Povezanost rada

Ekonomija