izvor podataka: crosbi
!
Fizikalne osobine zrna pšenice sorte Marija nakon postupka uparivanja (CROSBI ID 332859)
Ocjenski rad | diplomski rad
Preprotnik, Sonja
Fizikalne osobine zrna pšenice sorte Marija nakon postupka uparivanja / Krička, Tajana (mentor);
Zagreb, Agronomski fakultet, . 1999
Podaci o odgovornosti
Preprotnik, Sonja
Krička, Tajana
hrvatski
Fizikalne osobine zrna pšenice sorte Marija nakon postupka uparivanja
Rad obrađuje promjene fizikalnih osobina zrna pšenice sorte Marija nakon cooking postupka. Utvrđeno je da se kutevi trenja smanjuju smanjenjem vlažnosti, a cooking postupak znatno utječe na te kuteve. Na promjenu hektolitarske i mase 1000 zrna cooking postupak ne utječe značajno.
hektolitarska masa; masa 1000 zrna; kut trenja; kut prirodnog pokosa
nije evidentirano
engleski
Physical properities of wheat grains of cultivar Marija after cooking treatment
nije evidentirano
hectolictre mass; mass of 1000 grains; angle of slide; angle of slope
nije evidentirano
Podaci o izdanju
57
14.12.1999.
obranjeno
Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj
Agronomski fakultet
Zagreb
Povezanost rada
Povezane osobe
Povezane ustanove