Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Fizikalne osobine zrna pšenice sorte Marija nakon postupka uparivanja (CROSBI ID 332859)

Ocjenski rad | diplomski rad

Preprotnik, Sonja Fizikalne osobine zrna pšenice sorte Marija nakon postupka uparivanja / Krička, Tajana (mentor); Zagreb, Agronomski fakultet, . 1999

Podaci o odgovornosti

Preprotnik, Sonja

Krička, Tajana

hrvatski

Fizikalne osobine zrna pšenice sorte Marija nakon postupka uparivanja

Rad obrađuje promjene fizikalnih osobina zrna pšenice sorte Marija nakon cooking postupka. Utvrđeno je da se kutevi trenja smanjuju smanjenjem vlažnosti, a cooking postupak znatno utječe na te kuteve. Na promjenu hektolitarske i mase 1000 zrna cooking postupak ne utječe značajno.

hektolitarska masa; masa 1000 zrna; kut trenja; kut prirodnog pokosa

nije evidentirano

engleski

Physical properities of wheat grains of cultivar Marija after cooking treatment

nije evidentirano

hectolictre mass; mass of 1000 grains; angle of slide; angle of slope

nije evidentirano

Podaci o izdanju

57

14.12.1999.

obranjeno

Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj

Agronomski fakultet

Zagreb

Povezanost rada

nije evidentirano