Food hygiene and technology (CROSBI ID 46692)
Prilog u knjizi | stručni rad
Podaci o odgovornosti
Njari, Bela ; Mioković, Branimir ; Kozačinski, Lidija ; Cvrtila Fleck, Željka ; Zdolec, Nevijo
engleski
Food hygiene and technology
Poglavlje donosi slijedeće naslove: Značenje i djelokrug veterinarske djelatnosti u javnom zdravstvu (Definicija i značenje pojma VJZ, Kontrola zoonoza, Nadzor hrane, Ustroj VJZ-a u Hrvatskoj, Djelokrug rada veterinarskog javnog zdravstva, Buduće smjernice veterinarskog javnog zdravstva) ; Suvremene koncepcije veterinarskog nadzora u proizvodnji i prometu hrane (Značenje nadzora hrane u javnom zdravstvu, Smjernice nadzora hrane i VJZ) ; Menadžment kakvoće i sigurnosti hrane ; Higijensko-tehnološki i veterinarski uvjeti izgradnje i uređenja objekata za proizvodnju hrane (Objekti za klanje i/ili klaoničku obradu domaćih životinja) ; Biološki, kemijski i fizikalni onečiščivači u prehrambenom lancu (iološka onečišćenja, Kemijska onečišćenja) ; Alimentarne infekcije i intoksikacije (Otrovanja hranom) ; Proizvodnja hrane na obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu (OPG)
veterinary public health, food
nije evidentirano
nije evidentirano
nije evidentirano
nije evidentirano
nije evidentirano
nije evidentirano
Podaci o prilogu
2-35.
objavljeno
Podaci o knjizi
Veterinarsko javno zdravstvo i sigurnost hrane
Kozačinski, Lidija ; Njari, Bela ; Cvrtila Fleck, Željka
Zagreb: Veterinarski fakultet Sveučilišta u Zagrebu
2012.
978-953-6062-89-8