izvor podataka: crosbi
✓
5th International Congress Flour-Bread'09, 7th Croatian Congress of Cereal Technologists, Proceedings (CROSBI ID 9679)
Urednička knjiga | zbornik radova s konferencije | domaća recenzija
5th International Congress Flour-Bread'09, 7th Croatian Congress of Cereal Technologists, Proceedings / Ugarčić-Hardi, Žaneta (ur.)
Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2010
Podaci o odgovornosti
Ugarčić-Hardi, Žaneta
engleski
5th International Congress Flour-Bread'09, 7th Croatian Congress of Cereal Technologists, Proceedings
Zbornik sadrži radove prezentirane na Kongresu u vidu 11 plenarnih predavanja, 30 usmenih i 96 posterskih priopćenja, podijeljenih u 9 sekcija.
cereal storage; analytical and rheological methods; milling technology; bread-baking technology; extruded products; quality assurance; nutritive and sensory quality
nije evidentirano
nije evidentirano
nije evidentirano
nije evidentirano
nije evidentirano
nije evidentirano
Podaci o izdanju
Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
2010.
978-953-7005-21-4
628
objavljeno
Povezanost rada
Povezane osobe
Povezane ustanove