izvor podataka: crosbi
!
Tehnologije sušenja jezgričavog voća (CROSBI ID 375198)
Ocjenski rad | sveučilišni preddiplomski završni rad
Borić, Nataša
Tehnologije sušenja jezgričavog voća / Matin Ana (mentor);
Zagreb, Agronomski fakultet, . 2012
Podaci o odgovornosti
Borić, Nataša
Matin Ana
hrvatski
Tehnologije sušenja jezgričavog voća
Plodovi lješnjaka, oraha i badema na tržištu su dostupni tijekom cijele godine i mogu se kupiti u ljusci ili bez nje. Međutim, tako dostupni plodovi navedenog jezgričavog voća moraju se termički doraditi kako bi im se kroz što duže vremensko razdoblje očuvala kvaliteta. Najučestaliji način dorade je konvekcijsko sušenje.
lješnjak; orah; badem; tehnologije sušenja
nije evidentirano
engleski
Nut friut drying technology
nije evidentirano
Hazelnut; nut; almond; drying technology
nije evidentirano
Podaci o izdanju
35
25.09.2012.
obranjeno
Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj
Agronomski fakultet
Zagreb