Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Tehnologije sušenja jezgričavog voća (CROSBI ID 375198)

Ocjenski rad | sveučilišni preddiplomski završni rad

Borić, Nataša Tehnologije sušenja jezgričavog voća / Matin Ana (mentor); Zagreb, Agronomski fakultet, . 2012

Podaci o odgovornosti

Borić, Nataša

Matin Ana

hrvatski

Tehnologije sušenja jezgričavog voća

Plodovi lješnjaka, oraha i badema na tržištu su dostupni tijekom cijele godine i mogu se kupiti u ljusci ili bez nje. Međutim, tako dostupni plodovi navedenog jezgričavog voća moraju se termički doraditi kako bi im se kroz što duže vremensko razdoblje očuvala kvaliteta. Najučestaliji način dorade je konvekcijsko sušenje.

lješnjak; orah; badem; tehnologije sušenja

nije evidentirano

engleski

Nut friut drying technology

nije evidentirano

Hazelnut; nut; almond; drying technology

nije evidentirano

Podaci o izdanju

35

25.09.2012.

obranjeno

Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj

Agronomski fakultet

Zagreb

Povezanost rada

Poljoprivreda (agronomija)