Kvaliteta i unapređenje konkurentnosti u poduzećima prehrambene industrije (CROSBI ID 375350)
Ocjenski rad | diplomski rad
Podaci o odgovornosti
Šimunić, Iris
Mencer, Ivan
Jelenc, Lara
hrvatski
Kvaliteta i unapređenje konkurentnosti u poduzećima prehrambene industrije
U radu se nakon definiranja kvalitete i kraćeg opisa serija normi koje sadrže smjarnice za uspješno uvođenje sustava osiguranja kvalitete ističe značenje kvalitete u prehrambenoj industriji. Teoretsko istraživanje se potkrepljuje empirijskim na primjeru upravljanja kvalitetom u Podravci.
kvaliteta; upravljanje kvalitetom; kvaliteta u prehrambenoj industriji
nije evidentirano
engleski
Quality and Improvement of Competitiveness in the Food Industry Enterpreneurships
nije evidentirano
quality; quality management; qualitiy in food industry
nije evidentirano
Podaci o izdanju
51
28.09.2012.
obranjeno
Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj
Ekonomski fakultet, Rijeka
Rijeka