Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Kvaliteta i unapređenje konkurentnosti u poduzećima prehrambene industrije (CROSBI ID 375350)

Ocjenski rad | diplomski rad

Šimunić, Iris Kvaliteta i unapređenje konkurentnosti u poduzećima prehrambene industrije / Mencer, Ivan (mentor); Jelenc, Lara (neposredni voditelj). Rijeka, Ekonomski fakultet, Rijeka, . 2012

Podaci o odgovornosti

Šimunić, Iris

Mencer, Ivan

Jelenc, Lara

hrvatski

Kvaliteta i unapređenje konkurentnosti u poduzećima prehrambene industrije

U radu se nakon definiranja kvalitete i kraćeg opisa serija normi koje sadrže smjarnice za uspješno uvođenje sustava osiguranja kvalitete ističe značenje kvalitete u prehrambenoj industriji. Teoretsko istraživanje se potkrepljuje empirijskim na primjeru upravljanja kvalitetom u Podravci.

kvaliteta; upravljanje kvalitetom; kvaliteta u prehrambenoj industriji

nije evidentirano

engleski

Quality and Improvement of Competitiveness in the Food Industry Enterpreneurships

nije evidentirano

quality; quality management; qualitiy in food industry

nije evidentirano

Podaci o izdanju

51

28.09.2012.

obranjeno

Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj

Ekonomski fakultet, Rijeka

Rijeka

Povezanost rada

Ekonomija