Veterinarski priručnik 6. izdanje (CROSBI ID 745266)
Druge vrste radova | ostalo
• Obrazovni materijal (nedefinirano )
Podaci o odgovornosti
Zdolec, Nevijo
hrvatski
Veterinarski priručnik 6. izdanje
U poglavljima se razmatra: Higijena i tehnologija hrane kao sastavnice VJZ-a ; Preduvjeti za primjenu sustava HACCP u proizvodnji hrane ; Značenje i zadatci veterinarskog nadzora ; Mikrobiološki kriteriji za hranu ; Ocjena svježine hrane ; Uzorkovanje ; Radijacijska higijena ; Pregled poslije klanja ; Pregled mesa poslije klanja ; Ocjena upotrebljivosti mesa za ljudsku prehranu
hrana, veterinarsko javno zdravstvo
nije evidentirano
engleski
Veterinary Handbook 6th ed
nije evidentirano
food, veterinary public health
nije evidentirano
Podaci o izdanju
Zagreb: Medicinska naklada
2785
2012.
nije evidentirano
objavljeno
978-953-176-438-4