Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Fizikalno kemijska svojstva jogurta sa dodatkom rižinih pahuljica (CROSBI ID 333275)

Ocjenski rad | diplomski rad

DŽAJO, DUBRAVKA Fizikalno kemijska svojstva jogurta sa dodatkom rižinih pahuljica / Lalić, Ljerka-Marija (mentor); Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 1999

Podaci o odgovornosti

DŽAJO, DUBRAVKA

Lalić, Ljerka-Marija

hrvatski

Fizikalno kemijska svojstva jogurta sa dodatkom rižinih pahuljica

Uzorcima jogurta i uzorcima jogurta sa umiješanim pahuljicama riže promjene su praćene vizualno i mjerenjem električne provodnosti tijekom vremena određivanja.

rižine pahuljice; jogurt

nije evidentirano

engleski

Physico chemical characteristics of yoghurt with rice flakes addition

nije evidentirano

rice flakes; yoghurt

nije evidentirano

Podaci o izdanju

45

02.03.1999.

obranjeno

Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj

Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Zagreb

Povezanost rada

nije evidentirano