izvor podataka: crosbi
!
Fizikalno kemijska svojstva jogurta sa dodatkom rižinih pahuljica (CROSBI ID 333275)
Ocjenski rad | diplomski rad
DŽAJO, DUBRAVKA
Fizikalno kemijska svojstva jogurta sa dodatkom rižinih pahuljica / Lalić, Ljerka-Marija (mentor);
Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 1999
Podaci o odgovornosti
DŽAJO, DUBRAVKA
Lalić, Ljerka-Marija
hrvatski
Fizikalno kemijska svojstva jogurta sa dodatkom rižinih pahuljica
Uzorcima jogurta i uzorcima jogurta sa umiješanim pahuljicama riže promjene su praćene vizualno i mjerenjem električne provodnosti tijekom vremena određivanja.
rižine pahuljice; jogurt
nije evidentirano
engleski
Physico chemical characteristics of yoghurt with rice flakes addition
nije evidentirano
rice flakes; yoghurt
nije evidentirano
Podaci o izdanju
45
02.03.1999.
obranjeno
Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zagreb