Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Fizikalno kemijska svojstva svježeg sira s dodatkom mješavine sušenih gljiva u ovisnosti o vremenu (CROSBI ID 333289)

Ocjenski rad | diplomski rad

KARAMATIĆ, IVANA Fizikalno kemijska svojstva svježeg sira s dodatkom mješavine sušenih gljiva u ovisnosti o vremenu / Lalić, Ljerka-Marija (mentor); Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 1999

Podaci o odgovornosti

KARAMATIĆ, IVANA

Lalić, Ljerka-Marija

hrvatski

Fizikalno kemijska svojstva svježeg sira s dodatkom mješavine sušenih gljiva u ovisnosti o vremenu

U uzorcima svježeg sira i uzorcima svježeg sira sa umiješanim gljivama shi take promjene tijekom vremena su određivane mjerenjem pH-vrijednosti, električne provodnosti i stupnja kiselosti.

svježi sir; sušene gljive

nije evidentirano

engleski

Physico chemical characteristics of fresh cheese with dry mixture of mushrooms addition in dependence on storage time

nije evidentirano

fresh cheese; dry mixture of mushrooms

nije evidentirano

Podaci o izdanju

81

15.07.1999.

obranjeno

Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj

Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Zagreb

Povezanost rada

nije evidentirano