izvor podataka: crosbi
!
Fizikalno kemijska svojstva svježeg sira s dodatkom mješavine sušenih gljiva u ovisnosti o vremenu (CROSBI ID 333289)
Ocjenski rad | diplomski rad
KARAMATIĆ, IVANA
Fizikalno kemijska svojstva svježeg sira s dodatkom mješavine sušenih gljiva u ovisnosti o vremenu / Lalić, Ljerka-Marija (mentor);
Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 1999
Podaci o odgovornosti
KARAMATIĆ, IVANA
Lalić, Ljerka-Marija
hrvatski
Fizikalno kemijska svojstva svježeg sira s dodatkom mješavine sušenih gljiva u ovisnosti o vremenu
U uzorcima svježeg sira i uzorcima svježeg sira sa umiješanim gljivama shi take promjene tijekom vremena su određivane mjerenjem pH-vrijednosti, električne provodnosti i stupnja kiselosti.
svježi sir; sušene gljive
nije evidentirano
engleski
Physico chemical characteristics of fresh cheese with dry mixture of mushrooms addition in dependence on storage time
nije evidentirano
fresh cheese; dry mixture of mushrooms
nije evidentirano
Podaci o izdanju
81
15.07.1999.
obranjeno
Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zagreb