izvor podataka: crosbi
!
Električna provodnost i stupanj kiselosti modificiranog svježeg sira u ovisnosti o vremenu (CROSBI ID 333300)
Ocjenski rad | diplomski rad
VALINČIĆ, IRENA
Električna provodnost i stupanj kiselosti modificiranog svježeg sira u ovisnosti o vremenu / Lalić, Ljerka-Marija (mentor);
Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 1999
Podaci o odgovornosti
VALINČIĆ, IRENA
Lalić, Ljerka-Marija
hrvatski
Električna provodnost i stupanj kiselosti modificiranog svježeg sira u ovisnosti o vremenu
Određivanjem stupnja kiselosti, električne provodnosti i pH-vrijednosti praćene su promjene u uzorcima svježeg sira i uzorcima sira sa različitim udjelima suhe gljive shi take.
stupanj kiselosti; modificirani svježi sir
nije evidentirano
engleski
Electrical conductivity and acidity of modified fresh cheese during storage
nije evidentirano
acidity; modified fresh cheese
nije evidentirano
Podaci o izdanju
83
26.11.1999.
obranjeno
Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zagreb