Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Električna provodnost i stupanj kiselosti modificiranog svježeg sira u ovisnosti o vremenu (CROSBI ID 333300)

Ocjenski rad | diplomski rad

VALINČIĆ, IRENA Električna provodnost i stupanj kiselosti modificiranog svježeg sira u ovisnosti o vremenu / Lalić, Ljerka-Marija (mentor); Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 1999

Podaci o odgovornosti

VALINČIĆ, IRENA

Lalić, Ljerka-Marija

hrvatski

Električna provodnost i stupanj kiselosti modificiranog svježeg sira u ovisnosti o vremenu

Određivanjem stupnja kiselosti, električne provodnosti i pH-vrijednosti praćene su promjene u uzorcima svježeg sira i uzorcima sira sa različitim udjelima suhe gljive shi take.

stupanj kiselosti; modificirani svježi sir

nije evidentirano

engleski

Electrical conductivity and acidity of modified fresh cheese during storage

nije evidentirano

acidity; modified fresh cheese

nije evidentirano

Podaci o izdanju

83

26.11.1999.

obranjeno

Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj

Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Zagreb

Povezanost rada

nije evidentirano