Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Utjecaj dodataka rafiniranog maslinovog ulja i rafiniranog i nerafiniranog suncokretovog ulja na svojstva prirodnog maslinovog ulja (CROSBI ID 333376)

Ocjenski rad | diplomski rad

Jelinčić, Sanja Utjecaj dodataka rafiniranog maslinovog ulja i rafiniranog i nerafiniranog suncokretovog ulja na svojstva prirodnog maslinovog ulja / Rade, Desanka (mentor); Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 1999

Podaci o odgovornosti

Jelinčić, Sanja

Rade, Desanka

hrvatski

Utjecaj dodataka rafiniranog maslinovog ulja i rafiniranog i nerafiniranog suncokretovog ulja na svojstva prirodnog maslinovog ulja

Ispitan je utjecaj dodatka rafiniranog maslinovog ulja iz komine i rafiniranog i nerafiniranog suncokretovog ulja na svojstva djevičanskog maslinovog ulja i mogućnost dokazivanja spektrofotometrijskim metodama i metodom tankoslojne kromatografije.

djevičansko maslinovo ulje; identifikacija

nije evidentirano

engleski

Influence of refined olive oil as well as of refined and unrefined sunflower oil on the properties of virgin olive oil

nije evidentirano

virgin olive oil; identification

nije evidentirano

Podaci o izdanju

44

13.05.1999.

obranjeno

Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj

Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Zagreb

Povezanost rada

nije evidentirano