Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Ekstrakcija tvari gorčine iz maslinovog ulja (CROSBI ID 333384)

Ocjenski rad | diplomski rad

Piasevoli, Tomislav Ekstrakcija tvari gorčine iz maslinovog ulja / Rade, Desanka (mentor); Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 1999

Podaci o odgovornosti

Piasevoli, Tomislav

Rade, Desanka

hrvatski

Ekstrakcija tvari gorčine iz maslinovog ulja

Ispitana je kvaliteta domaćeg maslinovog ulja s posebnim naglaskom na analitičko određivanje indeksa gorčine i ekstrakciju gorkih tvari vodom: ulja su zadržala prirodna svojstva, ali se udjel fenola se smanjio i ulja su se brže kvarila.

maslinovo ulje; gorčina ulja

nije evidentirano

engleski

Extraction of the matter of bitternes from olive oil

nije evidentirano

olive oil; oil bitternes

nije evidentirano

Podaci o izdanju

50

06.10.1999.

obranjeno

Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj

Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Zagreb

Povezanost rada

nije evidentirano