izvor podataka: crosbi
!
Ekstrakcija tvari gorčine iz maslinovog ulja (CROSBI ID 333384)
Ocjenski rad | diplomski rad
Piasevoli, Tomislav
Ekstrakcija tvari gorčine iz maslinovog ulja / Rade, Desanka (mentor);
Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 1999
Podaci o odgovornosti
Piasevoli, Tomislav
Rade, Desanka
hrvatski
Ekstrakcija tvari gorčine iz maslinovog ulja
Ispitana je kvaliteta domaćeg maslinovog ulja s posebnim naglaskom na analitičko određivanje indeksa gorčine i ekstrakciju gorkih tvari vodom: ulja su zadržala prirodna svojstva, ali se udjel fenola se smanjio i ulja su se brže kvarila.
maslinovo ulje; gorčina ulja
nije evidentirano
engleski
Extraction of the matter of bitternes from olive oil
nije evidentirano
olive oil; oil bitternes
nije evidentirano
Podaci o izdanju
50
06.10.1999.
obranjeno
Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zagreb
Povezanost rada
Povezane osobe
Povezane ustanove