Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Utjecaj načina blanširanja na vrijeme i brzinmu sušenja korjena peršina (CROSBI ID 333488)

Ocjenski rad | diplomski rad

Radaković, Tatjana Utjecaj načina blanširanja na vrijeme i brzinmu sušenja korjena peršina / Hegedušić, Vesna (mentor); Hegedušić, Vesna (neposredni voditelj). Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 2000

Podaci o odgovornosti

Radaković, Tatjana

Hegedušić, Vesna

Hegedušić, Vesna

hrvatski

Utjecaj načina blanširanja na vrijeme i brzinmu sušenja korjena peršina

xxx

Sušenje; rehidratacija; blanširanje; peršin

nije evidentirano

engleski

The influence of parsley root blanching on drying time and rate of drying

nije evidentirano

drying; rehydratation; blanching; persley

nije evidentirano

Podaci o izdanju

61

21.12.2000.

obranjeno

Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj

Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Zagreb

Povezanost rada

nije evidentirano