izvor podataka: crosbi
!
Utjecaj načina blanširanja na vrijeme i brzinmu sušenja korjena peršina (CROSBI ID 333488)
Ocjenski rad | diplomski rad
Radaković, Tatjana
Utjecaj načina blanširanja na vrijeme i brzinmu sušenja korjena peršina / Hegedušić, Vesna (mentor); Hegedušić, Vesna (neposredni voditelj).
Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 2000
Podaci o odgovornosti
Radaković, Tatjana
Hegedušić, Vesna
Hegedušić, Vesna
hrvatski
Utjecaj načina blanširanja na vrijeme i brzinmu sušenja korjena peršina
xxx
Sušenje; rehidratacija; blanširanje; peršin
nije evidentirano
engleski
The influence of parsley root blanching on drying time and rate of drying
nije evidentirano
drying; rehydratation; blanching; persley
nije evidentirano
Podaci o izdanju
61
21.12.2000.
obranjeno
Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zagreb