Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi

Bread making (CROSBI ID 48468)

Prilog u knjizi | izvorni znanstveni rad

Ćurić, Duška ; Novotni, Dubravka ; Smerdel, Bojana Bread making // Engineering aspects of cereal and cereal-based products / Guine, Raquel ; Correia, Paula (ur.). Boca Raton (FL): CRC Press, 2013. str. 149-174

Podaci o odgovornosti

Ćurić, Duška ; Novotni, Dubravka ; Smerdel, Bojana

engleski

Bread making

Bread making processes ; bread making steps ; measuring rheological properties of dough ; influence of bread making process on bread quality

cereal bread, engineering food

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

Podaci o prilogu

149-174.

objavljeno

Podaci o knjizi

Engineering aspects of cereal and cereal-based products

Guine, Raquel ; Correia, Paula

Boca Raton (FL): CRC Press

2013.

978-1439887028

Povezanost rada

Prehrambena tehnologija

Poveznice