izvor podataka: crosbi
!
Karakteristike prerađevina plodova dunje (CROSBI ID 379855)
Ocjenski rad | sveučilišni preddiplomski završni rad
Cipek, Martina
Karakteristike prerađevina plodova dunje / Dobričević, Nadica (mentor); Šic, Žlabur, Jana (neposredni voditelj).
Zagreb, Agronomski fakultet, . 2013
Podaci o odgovornosti
Cipek, Martina
Dobričević, Nadica
Šic, Žlabur, Jana
hrvatski
Karakteristike prerađevina plodova dunje
Plod dunje bogat je vitaminima i mineralima. Osim hranjive vrijednosti plodovi imaju značajnu ulogu u medicini i kozmetici. U ljekovite svrhe upotrebljava se plod, list i sjeme. Značajnu ulogu ima u proizvodnji prerađevina kao što su: džem, kompot, žele, sir od dunje, liker i destilat.
dunja; rakija; džem; žele; dunjin sir
nije evidentirano
engleski
Characteristics of Quince products
nije evidentirano
qiunce; brandy; jam; jelly; quince cheese
nije evidentirano
Podaci o izdanju
17
19.09.2013.
obranjeno
Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj
Agronomski fakultet
Zagreb
Povezanost rada
Povezane osobe
Povezane ustanove