Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Karakteristike prerađevina plodova dunje (CROSBI ID 379855)

Ocjenski rad | sveučilišni preddiplomski završni rad

Cipek, Martina Karakteristike prerađevina plodova dunje / Dobričević, Nadica (mentor); Šic, Žlabur, Jana (neposredni voditelj). Zagreb, Agronomski fakultet, . 2013

Podaci o odgovornosti

Cipek, Martina

Dobričević, Nadica

Šic, Žlabur, Jana

hrvatski

Karakteristike prerađevina plodova dunje

Plod dunje bogat je vitaminima i mineralima. Osim hranjive vrijednosti plodovi imaju značajnu ulogu u medicini i kozmetici. U ljekovite svrhe upotrebljava se plod, list i sjeme. Značajnu ulogu ima u proizvodnji prerađevina kao što su: džem, kompot, žele, sir od dunje, liker i destilat.

dunja; rakija; džem; žele; dunjin sir

nije evidentirano

engleski

Characteristics of Quince products

nije evidentirano

qiunce; brandy; jam; jelly; quince cheese

nije evidentirano

Podaci o izdanju

17

19.09.2013.

obranjeno

Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj

Agronomski fakultet

Zagreb

Povezanost rada

Poljoprivreda (agronomija)