Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Prerada jagodastog voća (CROSBI ID 379857)

Ocjenski rad | sveučilišni preddiplomski završni rad

Cimprić, Andrea Prerada jagodastog voća / Dobričević, Nadica (mentor); Zagreb, Agronomski fakultet, . 2013

Podaci o odgovornosti

Cimprić, Andrea

Dobričević, Nadica

hrvatski

Prerada jagodastog voća

Proizvodnja jagodastog voća u Hrvatskoj je u porastu. Mogučnosti prerade jagoda, malina, kupina i borovnica su raznolike, najčešće se plodovi prerađuju u sokove, džemove, želee, likere, destilate i kao dodatak u mliječne proizvode.Karakteristike pojedinih sorti daju i kvalitetu gotovom proizvodu.

voće; jagoda; malina; kupina; borovnica

nije evidentirano

engleski

Processing of strawberry fruits

nije evidentirano

fruit; strawberry; raspberry; bleck berry; blueberry

nije evidentirano

Podaci o izdanju

29

19.09.2013.

obranjeno

Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj

Agronomski fakultet

Zagreb

Povezanost rada

Poljoprivreda (agronomija)