izvor podataka: crosbi
!
Prerada jagodastog voća (CROSBI ID 379857)
Ocjenski rad | sveučilišni preddiplomski završni rad
Cimprić, Andrea
Prerada jagodastog voća / Dobričević, Nadica (mentor);
Zagreb, Agronomski fakultet, . 2013
Podaci o odgovornosti
Cimprić, Andrea
Dobričević, Nadica
hrvatski
Prerada jagodastog voća
Proizvodnja jagodastog voća u Hrvatskoj je u porastu. Mogučnosti prerade jagoda, malina, kupina i borovnica su raznolike, najčešće se plodovi prerađuju u sokove, džemove, želee, likere, destilate i kao dodatak u mliječne proizvode.Karakteristike pojedinih sorti daju i kvalitetu gotovom proizvodu.
voće; jagoda; malina; kupina; borovnica
nije evidentirano
engleski
Processing of strawberry fruits
nije evidentirano
fruit; strawberry; raspberry; bleck berry; blueberry
nije evidentirano
Podaci o izdanju
29
19.09.2013.
obranjeno
Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj
Agronomski fakultet
Zagreb
Povezanost rada
Povezane osobe
Povezane ustanove