Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Sirovine za Ekstruziju (CROSBI ID 479873)

Prilog sa skupa u zborniku | sažetak izlaganja sa skupa

Ćurić, Duška ; Karlović, Damir ; Tripalo, Branko ; Ježek, Damir Sirovine za Ekstruziju // Brašno-Kruh '99 / Ugarčić-Hardi, Žaneta (ur.). Osijek, 1999. str. 27-27-x

Podaci o odgovornosti

Ćurić, Duška ; Karlović, Damir ; Tripalo, Branko ; Ježek, Damir

hrvatski

Sirovine za Ekstruziju

Žitarice kao što su kukuruz, zob, pšenica i riža, pored krumpira predstavljaju najznačajnije i najzastupljenije sirovine u proizvodnji ekstrudiranih proizvoda. Svim navedenim sirovinama je zajedničko da u svom sastavu imaju velike količine škroba koji tijekom procesa ekstruzije značajno mijenja svojstvai tako utječa na kakvoću gotovog proizvoda.

nije evidentirano

nije evidentirano

engleski

Raw materials for extrusion

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

Podaci o prilogu

27-27-x.

1999.

objavljeno

Podaci o matičnoj publikaciji

Brašno-Kruh '99

Ugarčić-Hardi, Žaneta

Osijek:

Podaci o skupu

Second Croatian Congress of Cereal Technologists

predavanje

26.10.1999-29.10.1999

Opatija, Hrvatska

Povezanost rada

nije evidentirano