Sirovine za Ekstruziju (CROSBI ID 479873)
Prilog sa skupa u zborniku | sažetak izlaganja sa skupa
Podaci o odgovornosti
Ćurić, Duška ; Karlović, Damir ; Tripalo, Branko ; Ježek, Damir
hrvatski
Sirovine za Ekstruziju
Žitarice kao što su kukuruz, zob, pšenica i riža, pored krumpira predstavljaju najznačajnije i najzastupljenije sirovine u proizvodnji ekstrudiranih proizvoda. Svim navedenim sirovinama je zajedničko da u svom sastavu imaju velike količine škroba koji tijekom procesa ekstruzije značajno mijenja svojstvai tako utječa na kakvoću gotovog proizvoda.
nije evidentirano
nije evidentirano
engleski
Raw materials for extrusion
nije evidentirano
nije evidentirano
nije evidentirano
Podaci o prilogu
27-27-x.
1999.
objavljeno
Podaci o matičnoj publikaciji
Brašno-Kruh '99
Ugarčić-Hardi, Žaneta
Osijek:
Podaci o skupu
Second Croatian Congress of Cereal Technologists
predavanje
26.10.1999-29.10.1999
Opatija, Hrvatska