Sustavi sigurnosti hrane u Republici Hrvatskoj – pregled stanja i perspektiva razvoja (CROSBI ID 603793)
Prilog sa skupa u zborniku | sažetak izlaganja sa skupa | domaća recenzija
Podaci o odgovornosti
Šušnić, Saša ; Uršulin-Trstenjak, Natalija ; Koprivanec, Pavle
hrvatski
Sustavi sigurnosti hrane u Republici Hrvatskoj – pregled stanja i perspektiva razvoja
Hrvatski pregled certifikata sustava upravljanja za 2006. Godinu (HR Survery 2006) u izdanju Hrvatskog društva za kvalitetu predstavlja pregled svih certifikacijskih sustava kvalitete u subjektima u Republici Hrvatskoj za razdoblje 2001-2006. Godine te kao takav čini relevantnu bazu podataka prikladnu za razmatranje kretanja broja certifikacijskih subjekata prema njihovoj geografskoj raspodijeli i industrijskim sektorima. Iz pregleda su izdvojeni subjekti s certificiranim sustavima sigurnosti hrane (ISO 22000:2005, HACCP, IFS, BRC), isti je dopunjen podacima za razdoblje do rujna 2007. godine, uz razvrstavanje subjekata na prehrambenu industriju i ugostiteljstvo. Predmet interesa činiti će tumačenje okolnosti nastalog stanja i perspektive razvoja implementacije i certifikacije sustava sigurnosti hrane, bazirano na iskustvima poslovnih savjetnika i auditora certifikacijske tvrtke.
HR Survey; ISO 22000:2005; HACCP; IFS; BRC
nije evidentirano
engleski
FOOD AFETY SYSTEM IN CROATIA-SITUATION REVIEW AND DEVELOPMENT PERSPECTIVES
nije evidentirano
HR Survey; ISO 22000:2005; HACCP; IFS; BRC
nije evidentirano
Podaci o prilogu
7-7.
2007.
objavljeno
Podaci o matičnoj publikaciji
2. Međunarodni stručno-znanstveni simpozij
Lesar, Andrija
Opatija: Komora sanitarnih inženjera i tehničara
Podaci o skupu
SANITARNO INŽENJERSTVO. SANITARY ENGINEERING
predavanje
04.10.2007-06.10.2007
Opatija, Hrvatska