Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Influence of ultrasound treatment on phenolic composition and antioxidant capacity of sour cherry marasca juice (CROSBI ID 603880)

Neobjavljeno sudjelovanje sa skupa | neobjavljeni prilog sa skupa | međunarodna recenzija

Rimac Brnčić, Suzana ; Badanjak Sabolović, Marija ; Lelas, Vesna Influence of ultrasound treatment on phenolic composition and antioxidant capacity of sour cherry marasca juice // 2nd international Conference on Food Digestion Madrid, Španjolska, 06.03.2013-08.03.2013

Podaci o odgovornosti

Rimac Brnčić, Suzana ; Badanjak Sabolović, Marija ; Lelas, Vesna

engleski

Influence of ultrasound treatment on phenolic composition and antioxidant capacity of sour cherry marasca juice

Istraživana je primjena ultrazvuka različitih frekvencija i vremena tretiranja na udio fenolnih spojeva i njihov antioksidacijski potencijal

ultrasound; phenols; sour cherry Marasca

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

Podaci o prilogu

nije evidentirano

nije evidentirano

Podaci o skupu

2nd international Conference on Food Digestion

poster

06.03.2013-08.03.2013

Madrid, Španjolska

Povezanost rada

Prehrambena tehnologija