Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Wine Analysis by 1D and 2D NMR Spectroscopy (CROSBI ID 464957)

Prilog sa skupa u zborniku | sažetak izlaganja sa skupa

Košir, Iztok ; Kocjančić, Mitja ; Kidrič, Jurka Wine Analysis by 1D and 2D NMR Spectroscopy // In Vino Analytica Scientia / Universite de Bordeaux (II) L'institute de'oenologie (ur.). Universite de Bordeaux (II) L'institute de'oenologie, 1997. str. 382-385-x

Podaci o odgovornosti

Košir, Iztok ; Kocjančić, Mitja ; Kidrič, Jurka

engleski

Wine Analysis by 1D and 2D NMR Spectroscopy

We have measured 1H and 13C NMR spectra of selected Slovenian wines. Spectra clearly show the differencies of chemical composition of wines depending on variety, vintage and geographical areas. With the aid of 2D experiments COSY, HSQC and HMBC on the sample of Sauvignon from the Drava region, vintage 1994, we assigned 1H and 13C resonances of alanine, glutamine, valine, leucine, isoleucine, citrulline, ethanol, glycerol, buthylenglycol and of acetic, tartaric, lactic, succinic, butyric, and malic acids.

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

Podaci o prilogu

382-385-x.

1997.

objavljeno

Podaci o matičnoj publikaciji

In Vino Analytica Scientia

Universite de Bordeaux (II) L'institute de'oenologie

Universite de Bordeaux (II) L'institute de'oenologie

Podaci o skupu

Application de la Chimie Analytique aux Vins et Spiritueux

pozvano predavanje

12.06.1997-14.06.1997

Bordeaux, Francuska

Povezanost rada

nije evidentirano