Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Prerada voća u likere (CROSBI ID 398953)

Ocjenski rad | sveučilišni preddiplomski završni rad

Šurić, Antonija Prerada voća u likere / Voća, Sandra (mentor); Šic Žlabur, Jana (neposredni voditelj). Zagreb, Agronomski fakultet, . 2013

Podaci o odgovornosti

Šurić, Antonija

Voća, Sandra

Šic Žlabur, Jana

hrvatski

Prerada voća u likere

Cilj ovog rada je upoznati tehologiju izrade voćnih likera od odabira voćne vrste pa sve do procesa i tehnologije potrebne za proizvodnju istih. U radu su opisane pojedine voćne vrste koje se koriste u izradi voćnih likera. Objašnjeni su procesi i tehnologija prerade. Ti likeri spadaju u vrstu jakih alkoholnih pića, te su za njihovu proizvodnju najvažnije komponente udio šećera i vode u voćnoj vrsti.

voćne vrste; tehnologija proizvodnja likera

nije evidentirano

engleski

Processing of fruit in liquors

nije evidentirano

fruit species; liqueur production technology

nije evidentirano

Podaci o izdanju

26

23.09.2013.

obranjeno

Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj

Agronomski fakultet

Zagreb

Povezanost rada

nije evidentirano