Prerada voća u likere (CROSBI ID 398953)
Ocjenski rad | sveučilišni preddiplomski završni rad
Podaci o odgovornosti
Šurić, Antonija
Voća, Sandra
Šic Žlabur, Jana
hrvatski
Prerada voća u likere
Cilj ovog rada je upoznati tehologiju izrade voćnih likera od odabira voćne vrste pa sve do procesa i tehnologije potrebne za proizvodnju istih. U radu su opisane pojedine voćne vrste koje se koriste u izradi voćnih likera. Objašnjeni su procesi i tehnologija prerade. Ti likeri spadaju u vrstu jakih alkoholnih pića, te su za njihovu proizvodnju najvažnije komponente udio šećera i vode u voćnoj vrsti.
voćne vrste; tehnologija proizvodnja likera
nije evidentirano
engleski
Processing of fruit in liquors
nije evidentirano
fruit species; liqueur production technology
nije evidentirano
Podaci o izdanju
26
23.09.2013.
obranjeno
Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj
Agronomski fakultet
Zagreb