Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi

8th International Congress Flour-Bread'15, 10th Croatian Congress of Cereal Technologists, Book of abstracts (CROSBI ID 13285)

Urednička knjiga | zbornik radova s konferencije

8th International Congress Flour-Bread'15, 10th Croatian Congress of Cereal Technologists, Book of abstracts / Koceva Komlenić, Daliborka ; Jukić, Marko (ur.) Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2015

Podaci o odgovornosti

Koceva Komlenić, Daliborka ; Jukić, Marko

Planinić, Mirela ; Hasenay, Sanda ; Lukinac Čačić, Jasmina

engleski

8th International Congress Flour-Bread'15, 10th Croatian Congress of Cereal Technologists, Book of abstracts

Zbornik sažetaka sadrži sažetke radova prezentiranih na 8. međunarodnom kongresu "Flour-Bread '13" u Opatiji od 29 do 30. listopada 2014., i to 21 usmeno predavanje i 49 posterskih priopćenja

grain storage ; special milling ; germination ; durum wheat ; navel additives ; bakery products ; food safety ; salt ; gluten-free ; acorn flour ; byproducts of food industry ; extrusion ; rheological properties ; sensory evaluation ; soyabean seeds ; wheat ; barely ; grain yield ; sourdough ; frozen storage ; green coffee bean ; antioxidant activita ; crumb colour ; hydrocolloids ; pasta ; buckwheat ; textural properties ; biscuit ; crakers ; cookies ; mycotoxins

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

Podaci o izdanju

Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku

2015.

1848-2554

74

objavljeno

Povezanost rada

Prehrambena tehnologija