izvor podataka: crosbi
!
Tehnološka svojstva i priprema komine masline kao komponente u hrani za životinje (CROSBI ID 632252)
Prilog sa skupa u zborniku | ostalo | međunarodna recenzija
Brlek, Tea ; Voća, Neven ; Krička, Tajana ; Bilandžija, Nikola ; Matin, Ana ; Jurišić, Vanja
Tehnološka svojstva i priprema komine masline kao komponente u hrani za životinje // Tehnologa hrane za životinje. 2010. str. 39-46
Podaci o odgovornosti
Brlek, Tea ; Voća, Neven ; Krička, Tajana ; Bilandžija, Nikola ; Matin, Ana ; Jurišić, Vanja
hrvatski
Tehnološka svojstva i priprema komine masline kao komponente u hrani za životinje
/
/
nije evidentirano
engleski
/
nije evidentirano
/
nije evidentirano
Podaci o prilogu
39-46.
2010.
objavljeno
Podaci o matičnoj publikaciji
Tehnologa hrane za životinje
Podaci o skupu
XIV Međunarodni simpozijum - Tehnologa hrane za životinje
predavanje
01.01.2010-01.01.2010
Novi Sad, Srbija