izvor podataka: crosbi
✓
Utjecaj načina izrade i temperature pečenja na svojstva opeke (CROSBI ID 402211)
Ocjenski rad | sveučilišni preddiplomski završni rad
Bušić, Robert
Utjecaj načina izrade i temperature pečenja na svojstva opeke / Netinger, Ivanka (mentor);
Osijek, Građevinski i arhitektonski fakultet Osijek, 2011
Podaci o odgovornosti
Bušić, Robert
Netinger, Ivanka
hrvatski
Utjecaj načina izrade i temperature pečenja na svojstva opeke
Izrađeni su uzorci opeka ručno i strojno i pečeni na temperaturama 1000 ◦C i 1050 ◦C. Ispitani su tlačna čvrstoća, upijanje vode i početno upijanje vode te doneseni zaključci o utjecaju temperature pečenja opeke na njezina svojstva.
opeka; tlačna čvrstoća; upijanje vode; početno upijanje
nije evidentirano
engleski
Influence of production method and firing temperature on properties of clay brick
nije evidentirano
clay brick; compressive strength; water absorption; initial water absorption
nije evidentirano
Podaci o izdanju
34
11.09.2011.
obranjeno
Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj
Građevinski i arhitektonski fakultet Osijek
Osijek
Povezanost rada
Povezane osobe
Povezane ustanove