Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Prilog istraživanjima antičkog umijeća kuhanja (CROSBI ID 226559)

Prilog u časopisu | izvorni znanstveni rad

Sanader, Mirjana Prilog istraživanjima antičkog umijeća kuhanja // Latina et Graeca, 26 (1985), 53-62

Podaci o odgovornosti

Sanader, Mirjana

hrvatski

Prilog istraživanjima antičkog umijeća kuhanja

U tekstu se raspravlja o antičkom umijeću kuhanja, o rimskom načinu uživanja u jelu, o nekim osobitostima rimske kuhinje, a sve na temelju seminara održanog na Sveučilištu u Innsbrucku kojem je bio cilj utvrditi količinske jedinice potrebnih sastojaka za recepte jela iz slavnog Apicijeva kulinarskog priručnika.

Apicije; Rim; kuhanje; recepti

nije evidentirano

engleski

Contribution to the research of the ancient art of cooking

nije evidentirano

Apicius; Rome; cooking; recipes

nije evidentirano

Podaci o izdanju

26

1985.

53-62

objavljeno

0350-414X

Povezanost rada

Povezane osobe



Arheologija