Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Kiselo tijesto statusni simbol ozbiljnog pekara (CROSBI ID 233833)

Prilog u časopisu | prikaz, osvrt, kritika

Novotni, Dubravka ; Čukelj, Nikolina ; Ćurić, Duška Kiselo tijesto statusni simbol ozbiljnog pekara // Hrvatski pekar : stručni časopis za pekarstvo, mlinarstvo, slastičarstvo, tjesteničarstvo i industrijsku ambalažu, 146 (2016), 6-8

Podaci o odgovornosti

Novotni, Dubravka ; Čukelj, Nikolina ; Ćurić, Duška

hrvatski

Kiselo tijesto statusni simbol ozbiljnog pekara

Bez obzira primjenjuje li se na tradicionalan ili industrijski način, kiselo tijesto kruhu daje specifičan okus, produljuje trajnost i poboljšava nutritivnu vrijednost. Iako je daleko od masovne primjene, čini se da mu je budućnost osigurana. Kiselo tijesto postaje statusni simbol ozbiljnog pekara.

kiselo tijesto; kruh

nije evidentirano

engleski

Kiselo tijesto statusni simbol ozbiljnog pekara

nije evidentirano

sourdough; bread

nije evidentirano

Podaci o izdanju

146

2016.

6-8

objavljeno

1330-1977

Povezanost rada

Prehrambena tehnologija