izvor podataka: crosbi
!
Kiselo tijesto statusni simbol ozbiljnog pekara (CROSBI ID 233833)
Prilog u časopisu | prikaz, osvrt, kritika
Novotni, Dubravka ; Čukelj, Nikolina ; Ćurić, Duška
Kiselo tijesto statusni simbol ozbiljnog pekara // Hrvatski pekar : stručni časopis za pekarstvo, mlinarstvo, slastičarstvo, tjesteničarstvo i industrijsku ambalažu, 146 (2016), 6-8
Podaci o odgovornosti
Novotni, Dubravka ; Čukelj, Nikolina ; Ćurić, Duška
hrvatski
Kiselo tijesto statusni simbol ozbiljnog pekara
Bez obzira primjenjuje li se na tradicionalan ili industrijski način, kiselo tijesto kruhu daje specifičan okus, produljuje trajnost i poboljšava nutritivnu vrijednost. Iako je daleko od masovne primjene, čini se da mu je budućnost osigurana. Kiselo tijesto postaje statusni simbol ozbiljnog pekara.
kiselo tijesto; kruh
nije evidentirano
engleski
Kiselo tijesto statusni simbol ozbiljnog pekara
nije evidentirano
sourdough; bread
nije evidentirano
Podaci o izdanju
146
2016.
6-8
objavljeno
1330-1977
Povezanost rada
Povezane osobe
Povezane ustanove