Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

PROIZVODNJA PAŠTETE OD JANJEĆEG MESA (CROSBI ID 648067)

Prilog sa skupa u zborniku | ostalo | međunarodna recenzija

Barbić, Fabijan ; Kozačinski, Lidija ; Njari, Bela ; Šimpraga, Miljenko ; Shek-Vugrovečki, Ana ; Cvrtila, Željka PROIZVODNJA PAŠTETE OD JANJEĆEG MESA // Šesti veterinarski kongres s međunarodnim sudjelovanjem. Zagreb: Hrvatska veterinarska komora, 2016. str. 573-578

Podaci o odgovornosti

Barbić, Fabijan ; Kozačinski, Lidija ; Njari, Bela ; Šimpraga, Miljenko ; Shek-Vugrovečki, Ana ; Cvrtila, Željka

hrvatski

PROIZVODNJA PAŠTETE OD JANJEĆEG MESA

Cilj ovog rada bio je opisati tehnološki proces proizvodnje paštete od janjećeg mesa te ocijeniti njezina senzorna svojstva. Kako na tržištu takav proizvod nije uobičajen, njegova proizvodnja bila bi dopuna asortimanu koji bi, uz atribut alternativnog proizvoda, mogao zadovoljiti potražnju zahtjevnijih potrošača. Također, kada bi se proizvodnja janjeće paštete, vezala uz sirovinsku bazu koja potječe od uzgoja creske janjetine, mogli bismo govoriti o delikatesnom proizvodu i proizvodnji koja se prilagođava zahtjevima tržišta, imajući u vidu pritiske konkurencije.

janjeće meso, pašteta

nije evidentirano

engleski

LAMB MEAT PATE PRODUCTION

nije evidentirano

lamb, pate

nije evidentirano

Podaci o prilogu

573-578.

2016.

objavljeno

Podaci o matičnoj publikaciji

Šesti veterinarski kongres s međunarodnim sudjelovanjem

Zagreb: Hrvatska veterinarska komora

Podaci o skupu

6. Hrvatski veterinarski kongres

poster

26.10.2016-28.10.2016

Opatija, Hrvatska

Povezanost rada

nije evidentirano