PROIZVODNJA PAŠTETE OD JANJEĆEG MESA (CROSBI ID 648067)
Prilog sa skupa u zborniku | ostalo | međunarodna recenzija
Podaci o odgovornosti
Barbić, Fabijan ; Kozačinski, Lidija ; Njari, Bela ; Šimpraga, Miljenko ; Shek-Vugrovečki, Ana ; Cvrtila, Željka
hrvatski
PROIZVODNJA PAŠTETE OD JANJEĆEG MESA
Cilj ovog rada bio je opisati tehnološki proces proizvodnje paštete od janjećeg mesa te ocijeniti njezina senzorna svojstva. Kako na tržištu takav proizvod nije uobičajen, njegova proizvodnja bila bi dopuna asortimanu koji bi, uz atribut alternativnog proizvoda, mogao zadovoljiti potražnju zahtjevnijih potrošača. Također, kada bi se proizvodnja janjeće paštete, vezala uz sirovinsku bazu koja potječe od uzgoja creske janjetine, mogli bismo govoriti o delikatesnom proizvodu i proizvodnji koja se prilagođava zahtjevima tržišta, imajući u vidu pritiske konkurencije.
janjeće meso, pašteta
nije evidentirano
engleski
LAMB MEAT PATE PRODUCTION
nije evidentirano
lamb, pate
nije evidentirano
Podaci o prilogu
573-578.
2016.
objavljeno
Podaci o matičnoj publikaciji
Šesti veterinarski kongres s međunarodnim sudjelovanjem
Zagreb: Hrvatska veterinarska komora
Podaci o skupu
6. Hrvatski veterinarski kongres
poster
26.10.2016-28.10.2016
Opatija, Hrvatska