izvor podataka: crosbi
!
Utjecaj dodataka badema na viskoznost i elektroprovodljivost meda tijekom čuvanja (CROSBI ID 335305)
Ocjenski rad | diplomski rad
Fusak, Sandra
Utjecaj dodataka badema na viskoznost i elektroprovodljivost meda tijekom čuvanja / Lalić, Ljerka Marija (mentor);
Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 2002
Podaci o odgovornosti
Fusak, Sandra
Lalić, Ljerka Marija
hrvatski
Utjecaj dodataka badema na viskoznost i elektroprovodljivost meda tijekom čuvanja
Ispitani su uzorci meda i uzorci meda sa dodatkom badema određivanjem viskoznih i elektrokemijskih vrijednosti ovisno o temperaturi čuvanja i mjerenja . Uzorci su čuvani na temperaturi + 10 °C dvijesto deset dana .
med; badem; elektroprovodljivost; čuvanje
nije evidentirano
engleski
The Influence of Almond adding on Viscosity and Electro Conductivity of Honey during storage
nije evidentirano
honey; almond; electro cobductivity; during storage
nije evidentirano
Podaci o izdanju
52
08.05.2002.
obranjeno
Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zagreb