Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Utjecaj dodataka badema na viskoznost i elektroprovodljivost meda tijekom čuvanja (CROSBI ID 335305)

Ocjenski rad | diplomski rad

Fusak, Sandra Utjecaj dodataka badema na viskoznost i elektroprovodljivost meda tijekom čuvanja / Lalić, Ljerka Marija (mentor); Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 2002

Podaci o odgovornosti

Fusak, Sandra

Lalić, Ljerka Marija

hrvatski

Utjecaj dodataka badema na viskoznost i elektroprovodljivost meda tijekom čuvanja

Ispitani su uzorci meda i uzorci meda sa dodatkom badema određivanjem viskoznih i elektrokemijskih vrijednosti ovisno o temperaturi čuvanja i mjerenja . Uzorci su čuvani na temperaturi + 10 °C dvijesto deset dana .

med; badem; elektroprovodljivost; čuvanje

nije evidentirano

engleski

The Influence of Almond adding on Viscosity and Electro Conductivity of Honey during storage

nije evidentirano

honey; almond; electro cobductivity; during storage

nije evidentirano

Podaci o izdanju

52

08.05.2002.

obranjeno

Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj

Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Zagreb

Povezanost rada

nije evidentirano