Kemijska analiza bagremovog meda (CROSBI ID 417974)
Ocjenski rad | sveučilišni preddiplomski završni rad
Podaci o odgovornosti
Vidaković, Silvija
Vahčić, Nada
hrvatski
Kemijska analiza bagremovog meda
U ovom radu ispitivani su fizikalno ‒ kemijski parametri u 53 uzorka bagremovog meda. Maseni udio vode, kiselost, električna provodnost, maseni udjeli ukupnih šećera i saharoze te maseni udio hidroksimetilfurfurala su određivani na svim uzorcima. Metode za određivanje pojedinih svojstava propisane su od strane Međunarodne komisije za med. Iz dobivenih rezultata može se zaključiti da su sva kemijska svojstva u skladu sa Pravilnikom o medu.
bagremov med ; fizikalno-kemijski parametri meda
nije evidentirano
engleski
Chemical analysis of acacia honey
nije evidentirano
acacia honey ; physical and chemical composition of honey
nije evidentirano
Podaci o izdanju
28
11.07.2016.
obranjeno
Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zagreb