crta
Hrvatska znanstvena Sekcija img
bibliografija
3 gif
 Home
 About the project
 FAQ
 Contact
4 gif
Browsing
Basic search
Advanced search
Statistical data
Other bibliographies
Similar projects
 Catalogues and databases

Bibliographic record number: 566693

Disertation

Author: Sakač, Valentina
Title: UVOĐENJE I NEPREKIDNO POBOLJŠAVANJE INTEGRIRANOG SUSTAVA UPRAVLJANJA KVALITETOM, OKOLIŠEM, ZDRAVLJEM I SIGURNOŠĆU U MESNOJ INDUSTRIJI
( IMPLEMENTATION AND CONTINUAL IMPROVEMENT OF AN INTEGRATED QUALITY, ENVIRONMENT, HEALTH AND SAFETY MANAGEMENT SYSTEM IN THE MEAT INDUSTRY )
Type: pre-Bologna master thesis
Faculty: Prehrambeno-biotehnološki fakultet
University: Sveučilište u Zagrebu
Location: Zagreb
Date: 21.12.
Year: 2011
Page: 58
Mentor: Hruškar, Mirjana
Keywords: Integrirani sustav upravljanja; Sustav upravljanja kvalitetom; Sustav
( customer satisfaction; environment management system; health and safety )
Abstract:
Uvođenje integriranog sustava upravljanja kvalitetom, okolišem, zdravljem i sigurnošću u mesnoj industriji strateška je odluka organizacije. Misija organizacije je razvoj i proizvodnja visokokvalitetnih proizvoda, zaštita okoliša, učinkovit sustav gospodarenja otpadom, prepoznavanje i smanjivanje rizika na zdravlje i sigurnost radnika. Praćenje zadovoljstva kupca i neprekidno poboljšavanje zahtjeva kupca temelj je sustava upravljanja kvalitetom. Dobiveni rezultati ukazuju na visoki stupanj zadovoljstva kupca.
Project / theme: 058-0580696-2808
Original language: HRV
Research fields:
Food processing technology
Contrib. to CROSBI by: nvahcic@pbf.hr (nvahcic@pbf.hr), 4. Sij. 2012. u 14:56 sati



Print version   za tiskati


upomoc
foot_4