Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi

Selection of Yeast strain Kluyveromyces marxianus for alcohol and biomass Production on Whey (CROSBI ID 96764)

Prilog u časopisu | pregledni rad (znanstveni) | međunarodna recenzija

Grba, Slobodan ; Stehlik-Tomas, Vesna ; Stanzer, Damir ; Vahčić, Nada ; Škrlin, Ana Selection of Yeast strain Kluyveromyces marxianus for alcohol and biomass Production on Whey // Chemical and biochemical engineering quarterly, 16 (2002), 1; 13-16-x

Podaci o odgovornosti

Grba, Slobodan ; Stehlik-Tomas, Vesna ; Stanzer, Damir ; Vahčić, Nada ; Škrlin, Ana

engleski

Selection of Yeast strain Kluyveromyces marxianus for alcohol and biomass Production on Whey

This paper emphasizes the suitability of five different strains of Kluyveromyces marxianus for alcoholic fermentation od deproteinized whey.The results achieved in all experiments showed that the selected yeast strains K.marxianus VST 44 and ZIM 75, dould be succesfully used in the ethanol, and yeast biomass production on whey

Kluyveromyces marxianus; whey; fermentation; ethanol; biomass; cultivation conditions

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

Podaci o izdanju

16 (1)

2002.

13-16-x

objavljeno

0352-9568

Povezanost rada

Biotehnologija

Indeksiranost