Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Effect of PET packagin gpouch on food quality during steam cooking. (CROSBI ID 254494)

Prilog u časopisu | izvorni znanstveni rad

Desours, E., Kurek, M., Mint-Dah, F.V., DEbeaufort, F., Voilley, A., Seuvre, A.M. Effect of PET packagin gpouch on food quality during steam cooking. Scientific Works of the University of Food Technologies, 59 (2012), 89-90

Podaci o odgovornosti

Desours, E., Kurek, M., Mint-Dah, F.V., DEbeaufort, F., Voilley, A., Seuvre, A.M.

engleski

Effect of PET packagin gpouch on food quality during steam cooking.

The influence of prepackaging in PET bags on cooked potatoes quality was carried.

PET pouch ; steam cooking

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

Podaci o izdanju

59

2012.

89-90

objavljeno

0477-0250

Povezanost rada

Povezane osobe



nije evidentirano